KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

lauantai 6. kesäkuuta 2009

Leiri etenee (sateessa)


Vielä elossa ja sähköäkin taas saadaan. Loppujen lopuksi sähkökatkosta kesti n. 20 tuntia ja seuraavana päivänä vielä parin tunnin bonuskatkos. Kyllä se hieman kummastutti kun monen naapuriseudun kesämökitkin saivat sähkön ennen kuin leirikeskus, joka oli täynnä ihmisiä. Joka tapauksessa kaikki ovat suhtautuneet asiaan huumorilla ja kärsivällisyydellä.

Leiri on edennyt hyvin ja ryhmähenki on suoraan sanottuna erinomainen. Ei suurempia valitteluja, ruokahalu on ollut hyvä, samoin yleiskunto. Suuria väsymyksen merkkejä ei ole vielä liiemmin ollut. Pitää varmaan koputtaa puuta, sillä jotain ”mukavaa” voi vielä tapahtua.

Sääolosuhteet ovat kuitenkin olleet suhteellisen kurjat. Saas nähdä, että onko ensi yönä pakkasta myös täällä. Se on kyllä uusi ennätys meikäläisen leiriuralla, jos aamulla herätään siihen, että maa on kuurassa.

Jos nyt jotain myönteistä pitää tästä kurjasta säästä etsiä, niin itikoita on ollut hyvin vähän...