KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

tiistai 9. marraskuuta 2010

Paikalleen jämähtänyt

Paikalleen jämähtynyt... se olen kaiketi MINÄ.
Vaimo tuli tuossa äskettäin takaisin Helsingistä ja lähetti siinä samalla paljon terveisiä siellä asustelevilta. Kiitoksia kaikille teille terkkujen lähettäjille näin sähköisesti :)
Samaan hengenvetoon siellä kummeksutiin sitä että meikäläinen ei paljoa liiku siellä päin.

Joopa joo...Taisin kerran käydä tänä vuonna Hesassa. Se oli lähes läpikulkumatka. Silloinkin jäin nukkumaan päiväunia (muut menivät Lintsille) ja raahauduin illemmalla Kamppiin ostamaan ruokaa vaimoni kanssa. Sitten söimme ja rupesimme nukkumaan. Seuraavana päivänä olikin kiire takaisin Pohjois-Karjalaan.

Tämä kaikki on valitettavan totta. Olen pahemman kerran jumittunut tänne Nurmekseen. Vaatii jo hitusen ponnisteluja päästä Joensuuhun tai Kuopioon asti. Sen sijaan välillä himottaisi lähteä mökille tai jonnekin hieman syrjempään luonnon keskelle täältä Nurmeksen kaupungin hälinästä.

En tiedä löydänkö hyviä perusteluja oudolle käytökselleni. Vapaa aika menee kieltämättä herkästi neljän seinän sisällä puuhastellen. Olen edelleenkin sosiaalinen, mutta kykyni liikkua paikasta toiseen on pahemman kerran passivoitunut. Alan tässä varmasti hiljalleen erakoitua.

Ainut yhteys ul
komaailmaan tapahtuu blogini välityksellä, jota voisi kutsua pullopostiksi muuhun maailmaan. On mukava tietää, että on ihmisiä, jotka lukevat tätä. En ole siis ihan yksin...
Joka tapauksessa yritän tehdä pientä asennekasvatusta ja ryhdistäytyä. Enköhän pääse tulemaan sinne E-Suomeen tässä jossain vaiheessa. Älkää unohtako minua. Minäkään en ole unohtanut teitä, vaikka olenkin täällä jossain kaukana.

Tätä maisemaa tässä katselen päivästä toiseen...