KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Vappu ohi ja meteli jatkuu...

Viimeiset vieraat lähtivät ja paluu arkeen on taas edessä. On mukavaa kun ihmiset viitsivät tulla tänne asti viettämään vappua. Kuka sitä missään isossa kaupungissa viitsii ollakaan Vappuna? Hirveesti ihmisiä ja hirmuinen hulina päällä. Tervetuloa vain maaseudun rauhaan.

Toisaalta, tuo "maaseudun rauhakin" on aika suhteellinen käsite. Mopokulttuuri elää täällä voimallisena ja paikalliset "helvetin enkelit" jaksavat sahata huutavilla rakkineillaan pitkin katuja aivan pikkutunneille saakka.
Tällaisena aikana, jolloin painotetaan luonnonvarojen säästämistä sekä ympäristön suojelua voisi luulla...niin ja onhan meillä lamakin... niin VOISI LUULLA että tuollaista idioottimaista tuhlailua ei annettaisi harrastaa...ainakaan yöllä!

Siis vähintään sakot pitäisi antaa! Saahan roskaamisesta ja muista ympäristörikoksista sakot. Mitän tämä siitä eroaa? + melusaaste siihen päälle. Voi olla taas, että tässä puhuu Mr Katkera, jolla ei ollut pojankloppina omaa mopoa... tosin voin tunnustaa, että minua kiinnosti silloin mopot yhtä paljon kuin autot tänä päivänä (eli ei kovin paljoo siis).

Joka tapauksessa... odotan tässä sadekelejä, jotta saisin nukkua yöni ikkuna auki...
Hyvää yötä ja kesän alkua kaikille :)