KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

perjantai 20. marraskuuta 2009

Mitä tänään (en) katsoisi telkusta...

Olen jo moneen kertaan ylpeillyt sillä, että meidän taloudessa ei ole digiboksia ja silti olemme pärjänneet ihan hyvin. Katson kuitenkin aika ajoin ohjelmaopasta ja pohdin, että jäisinkö jostain hyvästä paitsi. Seuraavassa muutamia ohjelmia, joita voisin katsoa:

TV1
17.00 TV-uutiset (ihan vain saadakseni tietää mitä päivän aikana on tapahtunut)
19.00 Hetki luonnossa (no luontojuttujahan katsoo aina)
21.00 A-zoom (siinä oli jotain uskonnosta)

TV2
22.05 Kova laki (poliisi ja oikeussarjoja jaksaa katso pienen setin per viikko)

TV3
20.00 Ilman johtolankaa ("Without a Trace" - huonosta otsikkosuomennoksesta huolimatta hyvä sarja)

Enempää en viitsi laittaa edes ohjelmia, koska ilta on jo täynnä tällä aikataululla. Voisin laittaa myös tähän, että mitä en katsoisi vahingossakaan:

Kaikki saippua- sekä realitysarjat, jotka hallitsevat 85% kaikesta ohjelmastarjonnasta (YLE:n kanavia lukuunottamatta).

Kaikesta huolimatta en tarvitse digiboxia. Uutiset näen lehdestä tai netistä ja olen ostanut itselleni DVD-boxin sarjasta Without a Trace. Hetken luonnossa voi suorittaa livenä ja uskonnollisia asioita näen myös joka päivä. Että silleen...