KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

TuokiokuviaLeiri vain etenee ja enää ei ole kuin pari päivää jäljellä. Muutoinkin vähäiset unet jäivät vielä vähemmälle, kun heräsin aamulla klo 5 siihen, kun hyttynen inisi korvan äärellä! Olisihan se voinut minun puolestani vaikka imaista sen pisaran jalastani ja olla hiljaa. Joka tapauksessa en sitten oikein saanut enää unta.


Perhettä on ikävä. Onneksi Pikku-Anna kävi yhden päivän verran tervehtimässä. Tytöt pitivät Annalle seuraa, kun minä olin hoitamassa pastoraalisia hommia.


Pössin veljekset esittävät iltanuotiohjelmaa. Joillakin leiriläisillä oli pitkään se käsitys, että kysessä oli isä ja poika.