KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

torstai 26. helmikuuta 2009

Spammia spammia

TOIMENPIDE: Yritin tänään lähettää tämän blogin linkin parillekymmenelle Facebook kaverille.

TULOS: Minun Facebook tilini jäädytettiin, koska olin ylläpidon mielestä joutunut jonkinlaisen väärinkäytöksen uhriksi.

TODELLISUUS: Yritin todellakin lähettää linkin ja minulle annettiin kaksi syheröistä englanninkielistä sanaa, jotka piti kirjoittaa, jotta posti lähtisi kavereilleni. Valitettavasti niistä ei saanut selvää, kuten ei kahdesta seuraavastakaan. Seuraavista viidestä saikin jo selvää, mutta niitä ei hyväksytty. Ja lopulta koko Facebook meni juntturaan. Vika oli siis minussa!!! Olin yrittänyt lähettää spämmiä muille. Minä suuri rikollinen!!!

TUNNETILA: Otti pannuun ja paljon. Olin melkein valmis lopettamaan koko Facebook tilin (ihan oikeesti). No, uusin salasanan ja homma toimii taas. Joten tilanne ohi tällä kertaa.

JOHTOPÄÄTELMÄT: Päivä meni melkein piloille ja tämä rehellisesti sanottuna huolestuttaa. Olenko oikeasti näin riippuvainen jostain, mistä ei pari vuotta sitten ollut harmainta hajuakaaan. Meneekö ihmisen elämä oikeasti piloille siitä, että hän ei voi kirjoittaa profiiliin sairauksistaan ja kauppareissuistaan. Vai meneekö päivä piloille, koska ei tiedä toisten sairauksia ja kauppareissuja, saatikka sitä, että seurusteleeko se vielä sen toisen kanssa.
Kenties minun olisikin pitänyt olla tyytyväinen Facebook tilin jäädyttämisestä. Mutta kuten jo edellä totesin homma toimii taas ja pystyn seuraamaan 205 kaverin elämää taas entiseen tapaan. Eikös olekin hauskaa?