KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

lauantai 4. joulukuuta 2010

Blogiini linkki ja kuollut akku sekä lämppäri

Tuossa taannoin ihmettelin sitä, että mistä olin saanut kunnian olla partiolaisten blogilistassa. Hämmennykseni pääsi taas uudella tasolle, kun katsoin blogiini tulevaa liikennettä. Jäljitin itseni jollekin ihme sivulle, jonne oli listattu blogini osoite. Ilmeisesti sivuni ovat suositeltavaa ajanvietettä muillekin (jopa englantia puhuville). Tässä siitä screenshotti:


Mitäs muuta tänne Nurmekseen sitten kuuluu?
- Eipä ihmeellisiä. Autosta piti vaihtaa akku, kun vanha ei tykännyt antaa tarpeeksi virtaskaa kovemmilla pakkasilla. Lämppärikin oli sökö. Eipä ihme, että tuskallisten starttaamisten jälkeen auton pakoputkesta pääsi aika tummanpuhuva pilvi ilmoille. Kas kun naapurit eivät soittaneet ympäristötarkastajaa paikalle.
Yritin saada viallisen moottorin lämppärin takuuseen, mutta kas kummaa... Takuufirmasta kuului vastaus: - "Takuu ei koske jälkiasennettuja osia, kuten lämmitintä".

Näin pääsin sitten tukemaan paikallista autokorjaamoa, josta sain kuitenkin itse asiassa erittäin hyvää ja nopeata palvelua.

Mitäpä me tästä opimme?
- Ensi kerralla ostan käytetyn auton talvella. Tiedänpähän samalla, että onko se kaikin puolin talvikunnossa.