KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kuvakuulumisia saaristosta 2

Saaristossa etäisyydet saavat toisenlaisen merkityksen. Alla oleva kuva on otettu Mustfinnin rannalta Paraisilta. Toisella puolen kauempana näkyy eteläisempää Rymättylää. Autolla matkaa taittuu sinne (Turun ja Naantalin) kautta 84 kilometriä.

Mustfinn

Airiston lomakeskuksen liepeiltä avautuvat kauniit maisemat.

Sattmarkin silta

Joutsen Strandbyn rantakaislikossa

Alla olevat kuvat on otettu Norrbyn uimarannan ja leirintäalueen liepeiltä. Kyseiset kalliot tuovat minulle paljon muistoja mieleen, sillä tuolla tuli ongittua enemmän kuin kerran. Oi niitä aikoja, jolloin ei vielä ollut tietokoneita ja kännyköitä ja sai olla ulkona raittiissa ilmassa.