KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

lauantai 11. syyskuuta 2010

Kesä tuli ja meni. Onneksi tuli otettua kuviakin

En ole valokuvauksen ammattilainen. Kaukana siitä! Jos näen jotain nättiä, niin otan kuvan. Mutta siihen pystyy itse asiassa kuka tahansa, joka sattuu näkemään jotain kivaa ja kaunista.
Se on sitten eri asia jos kameraa ei osaa pitää paikallaan silloin kun sitä nappia painaa.

Joka tapauksessa muutama kuva kaikkien iloksi. Kolme ensimmäistä kuvaa on Ilomantsin appilasta. En edes tiedä kuinka monta kuvaa olen tuostakin järvimaisemasta ottanut... Onneksi otin!
Seuraava kuva on ihan meidän pihalta. Koristeomenapuu, joka tekee ihan mahdottomasti kukkia. Suurin harmi on se, että tuoksua ei saa millään sisällytettyä tähän kuvaan. Käyttäkää mielikuvitusta, vai pitäisikö sanoa mielihajustusta :)


Pääsimme Mikon kanssa käymään Mätäsvaaran vanhalla kaivoksella. Oltiin jo pienessä tunnelissakin...Viimeinen kuva tästä setistä on sitten Vuokon tsasounasta, joka sijaitsee hyvin kauniilla paikalla.
Laitan kenties lisää kuvia jos jaksan ja kerkiän.