KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Remonttia kerrakseen

On ihmisiä, jotka ovat luontaisia käden taitureita. Sitten taas on ihmisiä, jotka eivät kerta kaikkiaan saa lyötyä yhtä naulaa suoraan. Pelkään pahoin, että kuulun tuohon jälkimmäiseen ryhmään.

Suurin osa remontista on kuitenkin kulunut huonekalujen siirtämiseen, joten vasaraa ei ole niin paljoa tarvittu. Olen tietysti joutunut jonkin verran laittamaan kaappeja, hyllyjä yms seinille...vinoon tietysti.

Remontoiti tuntui aluksi ihan kivalta, mutta nyt sitä toivoo vain ja ainoastaan, että kaikki olisi ohi mahdollisimman nopeasti. Tunne on sama kuin matkustaessa: "Voi kun oltaisiin jo perillä!"

Parasta tähän mennessä on ollut uusi takka ja oma työhuone. Saunaa saadaan vielä tovi odotella...
Liisa pienoinen uuden takan vieressä.