KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

torstai 22. huhtikuuta 2010

Mitä nyt kuuluu

Kristus nousi kuolleista!

Kävin viime viikonloppuna Lappeenrannassa. Oli erittäin mukava reissu ja laitan varmasti valokuvia tänne kunhan kerkeän.

Olin tänään Joensuussa. Seurakuntaviestin toimituskunnan kokous se siellä oli. Ehdin saada myös tuntumaa lankomiehen uudesta autosta.

Tällä hetkellä tappelen Ikean kirjalhyllyjen kanssa. Vaikuttaa sieltä, että hyllyn ovi ei tahdo suoristua sitten millään. Ohjeet ovat selkeät, mutta hienosäätö on hieman vaikeampaa.

Huomenna olen menossa Siilinjärven praasniekkaan ja sitten on illalla Kuopiossa hiippakuntaneuvoston kokous. Eli taas saan matkustaa. Nooh, vaihtelu virkistää.

Eli, kirjoittelen taas enemmän, kunhan sopiva aika vain löytyy...