KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

lauantai 28. helmikuuta 2009

Lomalle


Viikon loma edessä. Olen siitä hyvin iloinen. Tällä kertaa hiihtoloma on hyvin poikkeuksellinen, sillä lähdemme vaimon kanssa "hiihtämään" Irlantiin. Tarkalleen ottaen Dubliniin. Sääennusteen mukaan luvassa on enimmäkseen sadesäätä...mutta ei se haittaa.
Käytännössä blogini saa nyt olla viikon rauhassa, kuin myös kaikki muu tietokoneeseen liittyvä. Se on enemmänkin kuin terveellistä. Tässä tuleekin vietettyä aivan liiaksi aikaa.

Jos päästään ehjänä takaisin niin kerron miten lomareissu meni. Joka tapauksessa sunnuntaina Jyväskylään ja siitä maanantaina Tampereelle, josta koneella sitten Irlantiin. Loppuviikosta palataan takaisin kotimaan kamaralle.

Hyvää hiihtolomaa kaikille :)