KUVA: Anna Verikov

Ajatuksia laidasta laitaan, mutta monesti liittyen jollain tavalla ortodoksisuuteen. Olen ortodoksi ja pappi, mutta en kirjoita siinä ominaisuudessa, että mielipiteeni edustaisivat ortodoksisen kirkon virallista kantaa. (Toistaalta en ole omasta mielestäni myöskään kirjoittanut mitään sellaista, joka olisi jotenkin kirkon opetuksen vastaista.)
Kenties on parempi vain todeta, että tässä eräs Andrei vuodattaa ajatuksiaan kirjalliseen muotoon toisten ihmisten luettavaksi.

Olkaa hyvä!

tiistai 30. maaliskuuta 2010

Sairas päivä

Niin, paljonhan tuosta Noro-viruksesta on puhuttu ja pääsinhän siitä lopulta osalliseksi. Se hyvä puoli tuossa lasten päivähoidossa on, että tuollaiset "mukavat" tuliaiset todellakin tulevat kotiin asti. Ensi oli Liisa, sitten Anna ja viime yönä sekä minä että vaimo aloitimme oireilun.

Kaikkein surkeinta on varmasti se, että voimat häviävät ihan kokonaan. Lisäksi tästä sai oikein kunnollisen päänsärkyn, kun nestehukka alkoi puskemaan päälle.

No joo. Olisiko mitään hyviä uutisia sitten tiedossa. Ainakin se, että Pääsiäinen lähestyy ja se on aina kivaa se. Kirkkovuoden parasta aikaa ehdottomasti.

Itse asiassa en nyt jaksa kirjoittaa enempää juuri nyt, mutta palailen tänne heti, kun aivotyöskentelyni antaa siinä suhteessa myöten.